Om os

Anni Din Frisør blev grundlagt i 2003, baseret på ideologien om, at høj faglighed, kreativitet og moral indenfor hele fagets aspekter er det bæredygtige – og er derfor i højsædet. Når du kommer ind i salonen vil du møde godt humør, service på højt plan samt casual professionalisme, hvor der tages højde for diskretion.
 

Vi introducerer nu Kosmetologen Eco Beauty som flytter ind i salonen og kan tilbyde jer en lang række kvalitets behandlinger til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om Eco Beauty her og booke tid gennem vores booking system.

Fundamentet er bevidstheden om den kontinuerlige udvikling af fagets udførelse og kvalitet. Dertil er service og produkterne, der både bruges til behandlingerne og som salgsprodukter. Salgsprodukterne er nogle af de bedste på markedet. Leverandørerne står bag salonen med teknisk support samt rådgivning, hvilket garanterer dig, som kunde, en sikkerhed og tryghed.
 
Du kan nemt og frit vælge bladt tillægsbehandlingerne, hvor der er basis for en god faglig kvalitet af håndværk og design.
 
Her på hjemmesiden har du mulighed for ONLINE-booking, som giver dig et hurtigt overblik over ledige tider i salonen. Ellers har du mulighed for at ringe til salonen, hvor du kan booke din behandling.
 

Anni Lauridsen, frisørmester og indehaver

 

Vores Placering